“The mystery of passion”, expositie van  26 november tot  31 december 2022. Cristina Vaudo; schilderijen  en Goos Verwoest; keramiek.
Studio & Galerie Bram van Baalen, Voorstraat 61 a Spijkenisse.
Op zaterdagmiddag 26 november openen we de expositie The Mystery of Passion. Je ziet de prachtige schilderijen van Cristina Vaudo en de bijzondere torens van Goos Verwoest. In het figuratieve werk van Cristina Vaudo staat de mens centraal. Zij schildert de mens, het leven. Niet verpakt maar in zijn ware gedaante. Schoonheid en verval ondersteunen elkaar in haar werk. Niet alleen de figuur is van belang, ook de gestalte, de houding en kleurcombinaties. Goos Verwoest is een keramist die uitblinkt in het maken van raadselachtige en vaak wat dreigende bouwsels. Meestal zijn het torens of bakens, maar de associatie met sacrale gebouwen uit de Oudheid en verzonken beschavingen dringt zich onweerstaanbaar op.

Jan Hoogendoorn interviewt Cristina Vaudo
Zaterdag 17 december wordt Cristina Vaudo geïnterviewd door Jan Hoogendoorn. Hij zal haar op zijn eigen wijze bevragen over techniek, thema’s en motivatie. Zin om dit interview bij te wonen? Benieuwd wat de kunstenaar beweegt? Het bijwonen van het interview is gratis. Het is niet noodzakelijk je vooraf aan te melden.
Zaterdag 17 december Aanvang 15.30 uur Toegang gratis.